wie ben ik?

Mijn naam is Fiona Bakker, interieurontwerper en eigenaar van Cereol Design. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met interieur. Inspiratie  haal ik uit wat ik om me heen zie. Ik lees veel magazines, blogs, bezoek tentoonstellingen en beurzen en kijk naar design, mode en architectuur. Ik heb diverse opleidingen op het gebied van interieurontwerp, kleuradvies en interieurstyling gevolgd. 

De opdrachten die ik doe zijn heel divers.  Door goed te kijken en te luisteren probeer ik mijzelf in de klant te verplaatsen om zo een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van de klant laat zien en tegelijkertijd iets  unieks uitstraalt. Belangrijk vind ik dat er naast het creëren van een sfeervol interieur ook kritisch gekeken wordt naar de functionaliteit en doel van de ruimte. waarbij ik het een leuke uitdaging vind om vanuit een goede basis diverse stijlen te combineren. Hierbij kan het gaan om een uitgebreid interieuradvies, maar bijvoorbeeld ook om een kleurenplan voor een bepaalde ruimte. Samen komen we er echt uit om jouw interieurwens te laten slagen.

 

 

Copyright ©: Fiona Bakker Cereol Design